Parasta aikaa KAHVILLA!

Me Café Kukossa haluamme tuoda lisää hienoja hetkiä päivääsi. Haluamme tarjota sinulle mieleenpainuvia kahvilahetkiä  Hämeenlinnassa laadukkaan kahvin ja herkullisen makuelämysten parissa

Briefly in english: We at Café Kukko want to bring more great moments to your day. We want to offer you memorable coffee moments in Hämeenlinna  with quality coffee and delicious taste experiences.

VERKKOKAUPPAAN

Olemme avoinna
Ma-Pe   8.00-19.00
La           10.00-17.00   Brunssi 10.00-14.00
Sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu

050 532 1222
kukko@cafekukko.fi

Kukon klassikot verkosta

Osta tuotteet verkosta ja nouda herkut kahvilastamme tuoreena juuri silloin kun sinulle sopii! Verkkokauppamme palvelee arkisin 9.00-18.00. Verkkokaupan tilaukset tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen noutoa. Lyhyemmat ajan tilaukset voit tehdä soittamalla meille 050-532 1222

Verkkokaupasta saat ostettua myös lahjakorteja. Lahjakortti on aina toivottu lahja. Lahjakortteja voit tilata helposti suoraan sähköpostiisi milloin vain.

Kukon SALAATIT

Jo klassikoiksi muodostuneet salaattimme sopivat moneen hetkeen.  Valmiiksi mietittyjen vaihtoehtojen lisäksi voit myös valita täyteeksi juuri omat suosikkisi. Salaatin voit nauttia paikan päällä tai voit  napata sen  ohikulkumatkalla helposti mukaan. 

Tammikuussa kahvilan mennessä kiinni  klo 18.00 salaatti on avoinna sulkemiseen saakka.

Kukon LEIVÄT

Herkulliset leipämme ovat oiva valinta vaikka lounaaksi tai välipalaksi. Maukkaista leipävaihtoehdoistamme löytyy niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Leivät saatavilla myös gluteenittomana.

Kukon LÄMPIMÄT

Kukon lämpimät uuniperunat ja toastit takaavat herkullisen lounashetken ja jaksamista päivään. Uuniperunat ovat saatavilla arkisin 10.30-15.00,  mutta muita lämpimiä voit nauttia arkisin ja lauantaisin koko päivän. Valitse omasi!

 

Kukon BRUNSSI 

On ilo kutsua teidät jälleen brunssipöytämme ääreen nauttimaan yhteisestä brunssihetkestä jälleen lauanataisin klo 10.00-14.00. Brunssi on  runsaan aaamiaisen ja lounaan yhdistelmästä käytetty nimitys. Brunssi onkin mitä ihanin hetki viettää yhteistä aikaa herkullisen pöydän äärellä. Kokoa siis yhteen perheesi tai ystäväsi ja tulkaa nauttimaan yhdessä kiireettömästä brunssista. 
Joulukuussa brunssimme muuntuu jouluisempaan muotoon. Vuoden 2022 viimeisenä päivänä 31.12. juhlimme brunssilla vuoden vaihdetta.

 

Kukon ALL DAY BREAKFAST

All day breakfast on helppo ja nopea tapa nauttia Kukon klassikkoherkuista arkisin 8.00-18.00. All day breakfast  menumme on koottu suosituimmista tuotteistamme ja sen voi nauttia kiireettömästi paikan päällä tai napata matkaasi mukaan.

Tarinamme

Kahvilamme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa aivan linja-autoaseman vieressä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan Café Kukon erinomaisista kahveista ihanien palanpainikkeiden kera - Parasta aikaa kahvilla!

Löydät meidät myös somesta