Tarinamme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan Café Kukon erinomaisista kahveista ihanien palanpainikkeiden kera - Parasta aikaa kahvilla!

Café Kukko perustettiin vuonna 1995 Kauppakeskus Optelliin Hämeenlinnaan. Nykyisin kahvilamme sijaitsee Palokunnankadulla, jossa se on toiminut vuodesta 2000. Vuonna 2000  halusimme muuttaa kahvilan kauppakeskuksesta kivijalkaan rauhallisempiin ja persoonallisempiin tiloihin, josta voi seurata kaupungin menoa suurista ikkunoista itse rauhassa istuskellessa.

Vuonna 2009 Paulig myönsi meille Kultainen Gruppo -kunniamaininnan, joka on tunnustus erinomaisesta espresson ja cappuccinon valmistuksesta. Hämeenlinnan Vuoden paras kahvila -voitot tulivat vuosina 2014 ja 2015 ja tuo tunnustus saatiin Reska -lehden lukijaäänestysten perusteella. Vuonna 2016 hankimme aivan oman kahvimme, jonka valmistaa meille Robert Paulig Roastery. Kahvimme on sekoitus Latinalaisen Amerikan Arabica -papuja ja siinä maistuu pähkinäinen vivahde ja punaisten marjojen mehevyys. Kahvimme on myös hankittu vastuullisiksi varmennetuista lähteistä ja se paahdetaan puhtaasti kotimaisella biokaasulla sekä itsetuotetulla aurinkoenergialla.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme Paulig Instituutin järjestämillä Barista -kursseilla. Osalla henkilökunnastamme on myös suoritettuna kansainvälinen SCA - Barista Skills Foundation sertifiointi. Speciality Coffee Association (SCA) on maailman johtava kahviammattilaisten järjestö, jonka tarkoituksena on edistää tietämystä laatukahveista sekä osaamista kahvinvalmistuksessa. 

Haluamme tarjota asiakkkaillemme pieniä irtiottoja arjesta sekä mahdollisuuden pysähtyä nauttimaan mukavassa miljöössä hyvästä ruoasta ja juomasta.

Löydät meidät myös somesta