PALOKUNNANKATU
puh. 050 532 1222

Avoinna
Ma - Pe  8.00-19.00
La           10.00-17.00
 

Tarinamme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan Café Kukon erinomaisista kahveista ihanien palanpainikkeiden kera - Parasta aikaa kahvilla! 

Kahvilamme sijaitsee Hämeenlinnana keskustassa.  Me haluamme tarjota sinulle mieleenpainuvia kahvilahetkiä viihtyisässä ilmapiirissä laadukkaan kahvin ja herkullisten makuelämysten parissa.

Meille tärkeää on tuotteidemme laatu ja tuoreus.  Palvelussamme panostamme nopeuteen ja vaivattomuuteen. Me haluamme palvella sinua arjen kiireen keskellä kuin rentoina viikonloppu päivinäkin. Valinnoissamme vastuullisuus on lähellä sydäntämme.  

Kahvissa panotamme laatua ja vastuullisuutta. Meidän oma kahvi on sekoitus Latinalaisen Amerikan Arabica -papuja ja siinä maistuu pähkinäinen vivahde ja punaisten marjojen mehevyys. Kahvimme on hankittu vastuullisiksi varmennetuista lähteistä ja se paahdetaan puhtaasti kotimaisella biokaasulla sekä itsetuotetulla aurinkoenergialla Porvoossa Paulig Roasteryn paahtimolla. 

Vuonna 2009 Paulig myönsi meille Kultainen Gruppo -kunniamaininnan, joka on tunnustus erinomaisesta espresson ja cappuccinon valmistuksesta. Hämeenlinnan Vuoden paras kahvila -voitot tulivat vuosina 2014 ja 2015 ja tuo tunnustus saatiin Reska -lehden lukijaäänestysten perusteella. 

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme Paulig Instituutin järjestämillä Barista -kursseilla. Osalla henkilökunnastamme on myös suoritettuna kansainvälinen SCA - Barista Skills Foundation sertifiointi. Speciality Coffee Association (SCA) on maailman johtava kahviammattilaisten järjestö, jonka tarkoituksena on edistää tietämystä laatukahveista sekä osaamista kahvinvalmistuksessa. 

Viihtyisiä kahvihetkia toivottaa Café Kukon väki

 

Löydät meidät myös somesta