PALOKUNNANKATU
puh. 050 532 1222

Avoinna
Ma - Pe  8.00-19.00
La           10.00-17.00
 

 
 

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
Tekemällä tilauksen Café Kukko Oy:n verkkokaupasta hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Nämä toimitusehdot koskevat Café Kukko Oy:n ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Café Kukon yrittäjät pidättävät oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 1.12.2020

Tilauksen tiedot
Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Café Kukko ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen, kuten väärän sähköpostiosoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida luovuttaa noudettaessa väärien tilaustietojen vuoksi, yritys ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Cafe Kukko kuitenkin yrittää valmistaa tilatut tuotteet toisen toimitusajan puitteissa.

Tuotteiden nouto
Tilatut tuotteet voi vain noutaa kahvilastamme aukioloaikojen puitteissa. Emme toimita tuotteitamme. Asiakas valitsee tilausta tehdessään hänelle sopivan noutoajan. Tilauksesta ensimmäinen noutokellonaika on 2 tunnin kuluttua.

Tuotteiden hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa. Tuotteiden hinnat voivat vaihtua. Asiakas hyväksyy ostosta tehdessä sen hetkisen tuotehinnan. Cafe Kukolla on oikeus korjata virheitä sekä muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

Lahjakortit
Asiakas voi tilata verkkokaupasta sähköisen lahjakortin. Lahjakortti saapuu asiakkaan sähköpostiosoitteeseen ja asiakas voi tulostaa lahjakortin itse. Kortti käy tuotteisiimme verkkokaupassa sekä kahvilassa. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostoskerralla. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää lahjakortille ladatun määrän, asiakkaan tulee maksaa erikseen lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus.

Sähköpostiin lahjakortti toimitetaan välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Asiakas vastaa oikein ilmoitetusta sähköpostiosoitteesta. Lahjakortin käytöstä ei veloiteta erillisiä kustannuksia. Lahjakortit aktivoidaan oston yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta lahjakortin aktivoinnista. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia korvauksia, mikäli asiakas ei ole käyttänyt saldoa lahjakortin voimassaoloajan aikana.
Lahjakortin saldoa ei palauteta asiakkaalle  hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista lahjakorteista eikä Café Kukko korvaa näitä uusilla lahjakorteilla. Café Kukolla on oikeus mitätöidä lahjakortti epäillessään lahjakortin väärinkäytöstä.

Maksut verkkokaupassa
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitus
Emme toimita elintarvikkeita, tilauksen tekijä noutaa elintarvikkeet toimipisteestämme. Lahjakortti toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusaika
Tuotteet ovat noudettavissa valittuna noutoaikana. Ensimmäinen noutomahdollisuus on vähintään 2 tunnin päästä tilauksen tekemisestä. Noudot on mahdollista vain kahvilan aukioloaikoina.

Vaihto- ja palautusoikeus
Verkkokaupastamme tilatuilla elintarvikkeita ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi kahvilaamme. Tällöin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Toivomme, että viallisesta tuotteesta ilmoitetaan meille aina viipymättä. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiasta ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun.

Etämyyntiä koskevien säännösten mukaan voit peruuttaa verkkokaupastamme ostettujen lahjakorttien tilauksen 14 arkipäivän kuluessa ja saada rahasi takaisin, mutta pois lukien kortin palautuksesta mahdollisesti aiheutuvat kulut. 

Jos haluat palauttaa lahjakortteja, ota yhteyttä. Peruuttamisilmoituksen lähettämisen jälkeen asiakkaan tulee omalla kustannuksella palauttaa lahjakortti. Lahjakortti tulee palauttaa kirjallisen peruuttamisilmoituksen kera viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Lahjakortin peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli lahjakortti on kadonnut tai lahjakortille ladattua saldoa on käytetty.

Kirjallisen peruuttamislomakkeen muodoksi riittää seuraava: 
Vastaanottajan yhteystiedot sekä; ”Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista / seuraavan palvelun suorittamista: Tilauspäivä / vastaanottopäivä / ostajan nimi, osoite, allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa), päiväys.” 

Jos peruutatte lahjakortin tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen ja lahjakortin saatuamme. Palautus suoritetaan käytetylle maksutavalle.

Yhteystiedot: 050 532 1222 tai kukko@cafekukko.fi.

Loading...
 
 

Löydät meidät myös somesta