Parasta aikaa KAHVILLA!

Nyt voit ostaa Café Kukon laadukkaat herkut myös verkkokaupastamme. Tilaa tuotteet kätevästi etukäteen ja nouda kahvilastamme.

VERKKOKAUPPAAN

Olemme avoinna
Ma-Pe   8.30-19.00
La                 10-16.00   
 

Brunssi lauantaisin 10-14.00
050 532 1222
kukko@cafekukko.fi

Kukon klassikot verkosta

Osta tuotteet verkosta ja nouda herkut kahvilastamme tuoreena juuri silloin kun sinulle sopii! Verkkokauppamme palvelee arkisin 9.00-18.00. Tilaukset viimeistään tuntia ennen noutoa. Lahjakortteja voit tilata helposti suoraan sähköpostiisi milloin vain.

Kukon SALAATIT

Jo klassikoiksi muodostuneet salaattimme sopivat moneen hetkeen. Valmiiksi mietittyjen vaihtoehtojen lisäksi voit myös valita täyteeksi juuri omat suosikkisi. Nauti paikan päällä tai nappaa kätevästi mukaan.

Kukon LEIVÄT

Herkulliset leipämme ovat oiva valinta vaikka lounaaksi tai välipalaksi. Maukkaista leipävaihtoehdoistamme löytyy niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Leivät saatavilla myös gluteenittomana.

Kukon LÄMPIMÄT

Kukon lämpimät uuniperunat ja toastit takaavat herkullisen lounashetken ja jaksamista päivään. Uuniperunat ovat saatavilla vain lounasaikaan, mutta muita lämpimiä voit nauttia iltaan asti. Valitse omasi!

Lounas arkisin klo. 10.30-14.00

Kukon BRUNSSI 

On ilo kutsua teidät brunssipöytämme ääreen nauttimaan yhteisestä brunssihetkestä lauantaisin 10-14.00. Tarkemman kuvauksen brunssimme sisällöstä löydätbrunssin omalta sivulta.

Kukon ALL DAY BREAKFAST

All day breakfast on helppo ja nopea tapa nauttia Kukon klassikkoherkuista arkisin 9.00-18.00. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaan.

Tarinamme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan Café Kukon erinomaisista kahveista ihanien palanpainikkeiden kera - Parasta aikaa kahvilla!

Löydät meidät myös somesta