Parasta aikaa KAHVILLA!

Nyt voit ostaa Café Kukon laadukkaat herkut myös verkkokaupastamme. Tilaa tuotteet kätevästi etukäteen ja nouda kahvilastamme.

VERKKOKAUPPAAN

Olemme avoinna

Ravintoloiden tilapäissulun ajan olemme avoinna
Ma-Pe    9-17.00
La            10-15.00
Pe 1.4.  Suljettu
Ma 5.4. Suljettu
Sulkuaikana myymme vain mukaan.
050 532 1222
kukko@cafekukko.fi

Kukon klassikot verkosta

Osta tuotteet verkosta ja nouda herkut kahvilastamme tuoreena juuri silloin kun sinulle sopii! Verkkokauppamme palvelee arkisin 9.00-18.00. Tilaukset viimeistään tuntia ennen noutoa. Lahjakortteja voit tilata helposti suoraan sähköpostiisi milloin vain

Kukon SALAATIT

Jo klassikoiksi muodostuneet salaattimme sopivat moneen hetkeen. Valmiiksi mietittyjen vaihtoehtojen lisäksi voit myös valita täyteeksi juuri omat suosikkisi. Nauti paikan päällä tai nappaa kätevästi mukaan.

Kukon LEIVÄT

Herkulliset leipämme ovat oiva valinta vaikka lounaaksi tai välipalaksi. Maukkaista leipävaihtoehdoistamme löytyy niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Leivät saatavilla myös gluteenittomana.

Kukon LÄMPIMÄT

Kukon lämpimät uuniperunat, toastit ja tortillat takaavat herkullisen lounashetken ja jaksamista päivään. Uuniperunat ovat saatavilla vain lounasaikaan, mutta muita lämpimiä voit nauttia iltaan asti. Valitse omasi!

Lounas arkisin klo. 10.30-14.00

Huomioi poikkeusaika (alkaen 8.3.) ravintoloiden tilapäissulun ajan myymme ruokaa vain ulos.

Kukon BRUNSSI 

Lauantaisin on ihana ottaa rennosti ja suunnata valmiin pöydän ääreen.  Brunssimme on katettu lauantaisin 10.00-14.00.  Noutopöydästä saat koottua juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.  

Ravintoloiden tilapäissulun aikana (alkaen 8.3) voit viettää kiireettömän aamiaisen kotona nauttien herkullisesti Brunssistamme. Brunssiboximme on suunniteltu kruunamaan viikonloppusi ja se on saatavilla joka lauantai.

Kukon ALL DAY BREAKFAST

All day breakfast on helppo ja nopea tapa nauttia Kukon klassikkoherkuista arkisin 8.00-18.00. Huomioi poikkeusaika (alkaen 8.3.) ravintoloiden tilapäissulun ajan poikkeavat ajat.

Tarinamme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan Café Kukon erinomaisista kahveista ihanien palanpainikkeiden kera - Parasta aikaa kahvilla!

Löydät meidät myös somesta